- Elektroniczne formy płatności
- Szyfrowane dane i transakcje
- Opakowania próżniowe
- Minimalny kontakt
Milko Maślanka naturalna 1 l
Opis
Nazwa prawna produktu: Maślanka naturalna
Marketing:
Składniki: MAŚLANKA, MLEKO, żywe kultury bakterii mlekowych
Wartości odżywcze: produktu w 100 ml: wartość energetyczna : 200 kJ/48 kcal, tłuszcz w tym: 1,5 g, - kwasy tłuszczowe nasycone : 1,0 g, węglowodany w tym: 5,0 g, - cukry : 5,0 g, białko : 3,5 g, sól : 0,10 g, *RSW - referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej 8 400 kJ/2 000 kcal., Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu. w porcji 250 ml: wartość energetyczna : 500 kJ/120 kcal, tłuszcz w tym: 3,8 g, - kwasy tłuszczowe nasycone : 2,5 g, węglowodany w tym: 13 g, - cukry : 13 g, białko : 9,0 g, sól : 0,25 g, *RSW - referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej 8 400 kJ/2 000 kcal., Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu. %RWS* w porcji 250 ml: wartość energetyczna : 6%, tłuszcz w tym: 5%, - kwasy tłuszczowe nasycone : 13%, węglowodany w tym: 5%, - cukry : 14%, białko : 18%, sól : 4%, *RSW - referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej 8 400 kJ/2 000 kcal., Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
Zalecenia dla alergików: Zawiera: Mleko
Dodatkowe info:
Zawartość netto: 1l
Sposób przechowywania: Przechowywać w temperaturze od 0°C do +8°C. Chronić przed światłem. Po otwarciu opakowania przechowywać nie dłużej niż 24 godziny w temperaturze od 0°C do +8°C.
Kraj pochodzenia: Kraj pochodzenia - Polska
Adres producenta: Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Mrągowie ul. Kormoranów 1, 11-700 Mrągowo www.mlekpol.com.pl www.facebook.com/mlekpol