- Elektroniczne formy płatności
- Szyfrowane dane i transakcje
- Opakowania próżniowe
- Minimalny kontakt
Sonko Pieczywo chrupkie Lekkie razowe 170 g (32 sztuki)
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Nazwa prawna produktu: Pieczywo chrupkie, ekstrudowane.
Marketing: Mąka razowa powstaje podczas procesu przemiału całych ziaren zboża, czyli zarodka, bielma oraz łuski. Charakteryzuje się ciemną barwą, wyrazistym smakiem, znaczną zawartością błonnika pokarmowego, minerałów i witamin pochodzenia naturalnego.
Składniki: mąka pełnoziarnista - razowa (52,6%: ŻYTNIA i PSZENNA), mąka ŻYTNIA, woda, ekstrakt słodowy JĘCZMIENNY, 2% inulina, sól, zakwas ŻYTNI, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu
Wartości odżywcze: na 100 g: Wartość energetyczna : 1524 kJ, Wartość energetyczna : 360 kcal, Tłuszcz, w tym:: 1,4 g, kwasy tłuszczowe nasycone : 0,2 g, Węglowodany, w tym:: 74,0 g, cukry : 5,1 g, Błonnik : 8,9 g, Białko : 8,4 g, Sól : 1,1 g, Tiamina: 0,18 mg (16%***), Kwas foliowy: 46,4 μg (23%***), Magnez: 110 mg (29%***), Cynk : 2,0 mg (20%***), *** % dziennej referencyjnej wartości spożycia, Opakowanie zawiera ok. 32 porcje (ok. 32 kromki). na porcję (1 kromka = ok. 5,3 g): Wartość energetyczna : 81 kJ, Wartość energetyczna : 19 kcal, Tłuszcz, w tym:: 0,1 g, kwasy tłuszczowe nasycone : <0,1 g, Węglowodany, w tym:: 3,9 g, cukry : 0,3 g, Błonnik : 0,5 g, Białko : 0,4 g, Sól : 0,1 g, Tiamina: 0,0095 mg, Kwas foliowy: 2,46 μg, Magnez: 5,83 mg, Cynk : 0,11 mg, *** % dziennej referencyjnej wartości spożycia, Opakowanie zawiera ok. 32 porcje (ok. 32 kromki).
Zalecenia dla alergików: Zawiera: Jęczmień, Żyto, Pszenica
Dodatkowe info:
Zawartość netto: 170g e
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj pochodzenia:
Adres producenta: Sonko Sp. z o.o. ul. Ryżowa 1, Bielany Wrocławskie 55-040 Kobierzyce, Polska www.sonko.pl